Compromís social

Compromís social

Atenent les expectatives dels ciutadans

 

Busquem contrarestar a nivell de Grup les repercussions de les nostres actuacions i donar resposta a les expectatives de la ciutadania, tant globalment com localment, alineant-nos amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de les Nacions Unides.

Objectius Compromís Social

Imagen representativa garantizar el acceso al agua

Garantir l’accés a l’aigua

No només accés físic i de qualitat, sinó també en termes d’accessibilitat. Garantim l’accés a l’aigua a les famílies en situació de dificultat econòmica i impulsem fons i tarifes socials a l’abast de totes les persones.

Imagen representativa garantizar la igualdad y la diversidad

Garantir la igualtat i la diversitat

Comprometent-nos a arribar a un 33% de dones en posicions de lideratge i a un 2,5% de persones amb discapacitat a la companyia.

Imagen representativa concienciar a la ciudadanía

Conscienciar la ciutadania

La sensibilització i la conscienciació dels ciutadans sobre el bon ús i la cura de l’aigua i del medi ambient amb campanyes, programes educatius i visites a les nostres instal·lacions són clau per fomentar l’ús responsable de l’aigua en més de 14,5 milions de persones.

Imagen representativa conseguir 0 accidentes laborales

Aconseguir zero accidents laborals

Els nostres professionals són el motor de la nostra companyia. I cuidar-los, una prioritat. Per això estem compromesos amb el repte de zero accidents laborals.